Ett bra golv utgör grunden för ett hållbart projekt.

Vi är experter på golvavjämning!

Hur vi arbetar

På alla våra jobb så utförs förbesiktning, läggning, justering och självklart digitalt dokumenterade egenkontroller. Med hjälp av vår toppmorderna pumpbil så kan vi även leverera en pumprapport digitalt direkt efter avslutat arbete som visar data just för aktuell pumpning.

Flytspackel 

Traditionellt flytspackel används som underlag för golvbeläggningar tex plastmatta, linoleummatta, parkett eller klinker. Flytspackel är en snabb installation och gör att man slipper finspackla golven inför matt läggningen och sänker alkaliteten på betongen inför mattläggningen. 

De finns flera typer av produkter man kan använda beroende på förutsättningar och vilket ytskikt man tänkt lägga på golvet. 

Flytspackel kan också användas som en uttorkningszon att lägga på betong med högt wct antal för att jämna av uttorkningen. GVK´s tekniska avdelning förespråkar att man vid matt läggning alltid ska spackla minst 5mm flytspackel ovan ny betong för att limmets fukt ska kunna gå ner i det snabbtorkande flytspacklet för säkerställning utav vidhäftning. 

Flytspackel, EPS - Aros golvavjämning

Andra tjänster

EPS

Vi är certifierade utförare utav EPS-cement. EPS Är en bra och priseffektiv produkt att använda istället för nivellgolv eller som ersättning i gamla hus där de legat sand under golvet. EPS ger en lätt konstruktion med ett bra isolationsvärde både för värme och ljud. På EPS så lägger man ett skikt med flytspackel.

Dammbindning

Dammbindning är en perfekt ytbehandling på en spacklad yta. Exempelvis ett biutrymme såsom soprum, kulvertar och undercentraler.

Industriflytspackling

Industriflytspackel används när själva spacklet ska utgöra ytskiktet med kanske bara en dammbindning eller målning. Detta spackel är mycket hårdare än traditionellt flytspackel och en högre draghållfasthet inför ytskikt såsom ackredurgolv eller limmade trägolv.

Fallspackling

Fallspackling lägger vi tex i alla ytor med golvbrunn såsom badrum, storkök eller tvättstugor.

MÖT NÅGRA AV VÅRA KUNDER

Ni får oss att se bra ut!

Aros Golvavjämning

Vi är specialister på golv och hjälper er gärna att utföra olika typer av golvrenoveringar. Om du har golv som behöver jämnas ut innan de är redo för att brukas på nytt är golvavjämning rätt metod! 

Vi tar dig hela vägen

Bland våra återkommande kunder så finns bl.a PEAB, Ncc, Byggpartner, Byggmäster, Byggdialog Totalbyggen, HMB, Tuna Entreprenad, Nybyggaren och Mimer.

Kontakta oss

Aros Golvavjämning