EPS Golvavjämning, Flytspackel

Lär känna oss lite bättre

Företaget ägs utav Robert Lindström, Kent Nilsson och Björn Carlsson. Deras gedigna erfarenhet utav golvavjämning, golvläggning och byggverksamhet ligger som grund för hela bolaget och vår tillväxtresa. Idag är vi tre anställda som har en bred skicklighet av golvavjämnning och spackling. 

Vi ser en styrka att vara ett systerbolag till Aros Golv och Platt samt att själva vara golvläggare i grunden då de ger oss en bred erfarenhet utav vad våra kunder eftersträvar för slutprodukt. Vi arbetar idag med bl.a Kiilto som spackelleverantör och ihop med deras tekniska avdelning så kan vi hjälpa våra kunder att ta fram effektiva och hållbara lösningar inom golvkonstruktion.

 

Vad är Golvavjämning?

Begreppet är ett samlingsnamn på produkter och metoder som används för att åstadkomma en yta som antingen är färdig för golvbeläggning eller som själv kan utgöra en färdig golvyta. Materialsammansättningen hos golvavjämning består av sand, bindemedel och tillsatsmedel. Om dina golv inte är helt jämna kan det avjämnas med hjälp av avjämningsmassa så att du får en plan yta att lägga ditt golv på.

Är du i behov av golvavjämning? Vi på Aros golvavjämning utför små som stora entreprenader. Hör gärna av dig! Vi arbetar mot företag som privatpersoner.

Vad är golvavjämning

Aros Golvavjämning

Vi är specialister på golv och hjälper er gärna att utföra olika typer av golvrenoveringar. Om du har golv som behöver jämnas ut innan de är redo för att brukas på nytt är golvavjämning rätt metod! 

Vi tar dig hela vägen

Bland våra återkommande kunder så finns bl.a PEAB, Ncc, Byggpartner, Byggmäster, Byggdialog Totalbyggen, HMB, Tuna Entreprenad, Nybyggaren och Mimer.

Kontakta oss

Aros Golvavjämning