Material & Maskiner

Vi är ett certifierat Kiilto-företag

Dessa produkter är svensktillverkade och miljöriktigt producerade.

Kiilto´s fabrik ligger strax utanför Västerås i Hallstahammar och då spackel är en färskvara kan vi alltid garantera att vi har tillgång till rätt material på kort tid.

Miljömässigt så minskar detta onödig transport då vi kan vid mindre spacklingar åka dit med vår egen pumpbil och fylla på. Vid större läggningar så kan vi begära ut bulkbilar som kommer ut på arbetsplatsen och fyller upp vår bil. Vilket innebär att vi inte har några begränsningar på jobben vi utför. 

Vi utför små som stora entreprenader. Hör gärna av dig!

Vi arbetar mot företag som privatpersoner.

Pumpbil Golvavjämning

Maskiner

Vi använder i huvudsak vår pumpbil vid flytspackling. Vid mindre läggningar eller vid svår åtkomst så har vi även möjlighet att köra med mindre pumpar.

Lastbilen är klassad enligt Euro 6 och vi kan köra den på RME-bränsle. Den innehåller också en egen tank för vatten så vi kan säkerställa vattnets temperatur vid större läggningar och vid läggningar upp till 10 ton så kan vi köra helt  självförsörjande med både vatten och el då bilen även har en egen generator inbyggd.

Vi kan också köra lastbilen helt på el vid pumpning. Vilket innebär att vi kan stå inomhus med bilen och pumpa samtidigt som vi inte släpper ut någon farlig koldioxid i lokalen.

Aros Golvavjämning

Vi är specialister på golv och hjälper er gärna att utföra olika typer av golvrenoveringar. Om du har golv som behöver jämnas ut innan de är redo för att brukas på nytt är golvavjämning rätt metod! 

Vi tar dig hela vägen

Bland våra återkommande kunder så finns bl.a PEAB, Ncc, Byggpartner, Byggmäster, Byggdialog Totalbyggen, HMB, Tuna Entreprenad, Nybyggaren och Mimer.

Kontakta oss

Aros Golvavjämning